diumenge, 21 de novembre del 2010

Ulldecona Roig /Ulldecona Blanc

Tot i fer un gol més, segons els sistema de puntuació per quarts, empat en el duel de benjamins a Ulldecona. Els de segon any, líders fins ara en la classificació, no han pogut superar als de primer any. L’excés de confiança i la falta de motivació ha estat clau. Els més petits amb un joc més intens  han estat a punt de donar un disgust encara més gran al Benjamí Blanc.
En aquest partit el Benjamí Blanc estrena samarreta, gentilesa de NOVART7.


La Crònica per Toni Pascual.
TAULES AL DERBI LOCAL BENJAMI D´ULLDECONA
Benjamí Roig Ulldecona: 8 (Miquel, Llull, Toni, Pau, Roger C., Roger T., Hector, Jovani, Angel, Pitarch)Benjami Blanc Ulldecona: 8 (Bakar, Roc, Lluc, Pep, Marc, Adrià, Alfonso, Aleix, Prajol, Alex Q., Alex M.)

Diumenge 21/11/2010 a les 10:00h. es va disputar al Municipal d´Ulldecona el derbi local entre els dos equips benjamins de l´Escola Futbol Base d´Ulldecona.

Es va poder disfrutar d´un interesant partit on a priori eren favorits els Blancs, ja que fins a les hores eren liders del campionat, però el Benjami Roig va estar a l´alçada durant tot el partit. La confiança de l´equip Blanc els va jugar una mala passada i va ser contrarestada per les ganes de l´equip Roig.

Molta intensitat de joc, sobretot dels de Roig, pressionant continuament al rival a qui li costava sortir del darrere i només al contratac podía fer mal. Màxima esportivitat tant dins com fora del terreny de joc i bona actuació arbitral.

1 període (0-0 gols): joc molt intens, amb més ocasions per als Blancs que son desaprofitades.

2 període (0-2 gols): igualtat al joc, però més ben posicionat al camp l´equip Roig. Tot i això son els Blancs qui omés al contratac aconsegueixen fer dos gols per mig d´Angel.

3 període (2-1 gols): es fica per davant l´equip Blanc quan Angel aprofita un rebuig del porter 0-1. Reacciona l´equip Roig i es Adrià qui li dona la volta al marcador amb dos gols. El primer de fort tir des de fora l´àrea i el segon gairebé des de mig camp.

4 període (1-1 gols): part decisiva per al resultat final. Prajol, dels de Roig, inaugura el marcador 0-1. Aixó esfonsa l´equip Blanc, però Pau Pérez materialitza l´empat 1-1 de tir ajustat al pal.

Els aficionats al futbol d´Ulldecona poden estar tranquils ja que hem pogut apreciar que tenim el futur del futbol al nostre poble assegurat.