* Roger Gascó Marín.
* Xavier Martinez Periche.

Tarde de dissabte de sol  i molt calorosa a Alcanar, on hem gaudit d'unes instal·lacions esportives dignes d'admirar.

Primer quart.

El quart el guanya l'Alcanar en marcar un gol on Aleix dubta a l'hora de sortir i Àlex Montaner dubta en entrar al davanter, i en un rebot la pilota entra dins la porteria.  1-0

Segon quart.
Sacada de banda d'Adrià i Pep atent marca el gol. 0-1
Un altre fora de banda on Marc rep la pilota i la penja i Prajol marca gol. 0-2

Tercer quart.
Marc roba una pilota i se l'emporta de cara a porteria, on l'hi envia a Lluc que xuta , i després d'un refús del porter, Lluc torna a xutar i aquesta vegada marca. 0-1

Àlex Muntaner agafa la pilota i fa una cursa per la banda i l'àrea , fa un xut creuat i fort, i marca un golàs. 0-2
Al poc Adrà marca el tercer gol. 0-3
I Adrià torna a marca gol de volea. 0-4
Quart quart.

Després d'una jugada d'insistència i força, Alfonso marca el  gol que ens dona la victòria .  0-1

Al final del partit els punts es reparteixen així:
6 punts per l'Alcanar i 10 punts para Ulldecona.

Es puntua per quarts, i es dona 3 punts per quart guanyat, 2 punts per empatar i 1 punt per perdre.

El total es de 16 punts a repartir per partit.