* Back Yechou.

Tornem a jugar contra un equip d'Amposta. Tot i Jugar al migdia i fer un dia solejat , es un matí una mica fred.

Primer quart:

El quart finalitza amb victòria de l'Amposta per 1-0.
Al principi ,com sempre estem una mica freds i poc a poc l'Ulldecona ,comença a calentar motors i el partit s'iguala , tot el resultat, hi han moltes ocasions per empatar el quart.
El segon quart torna a guanyar l'Amposta 1-0 a l'últim segon, es una llàstima.
 El tercer quart el guanya l'Amposta 3-0.

El quart quart comença amb un gol de Pep 0-1.

I quant sembla que la canvirà la tònica del partit, l'Amposta es fica per davant amb un 2-1.

Per acabar el partit Adrià marca el gol de l'empat. 2-2.
En definitiva, un malt partit tot i que l'arbitre no ha estat encertat an alguna jugada puntual, però no es la causa de la derrota de l'Ulldecona, ja que no han fet el joc d'equip que normalment fa, i aixó s'ha notat al trovar-se davant d'un equip més fort.

Al final del partit els punts es reparteixen així:

11  punts per l'Amposta Negre i 5 punts para Ulldecona.

Es puntua per quarts, i es dona 3 punts per quart guanyat, 2 punts per empatar i 1 punt per perdre.

El total es de 16 punts a repartir per partit.