dimarts, 19 d’octubre del 2010

Comencem la temporada de futbol del  benjamí-roig amb la visita del Sant Jaume.
Temperatura 18º, temps assolellat sense núvols i un ventet suau.
Preescalfament  dels xiquets i últims consells de l’entrenador Ramon Querol.
El nostre delegat Manolo Martorell, rep al delegat del Sant Jaume i comença a redactar l’ acta del partit, he pogut comprovar una farmaciola amb tot el necessari per poder prestar cures de primers auxilis a tots els nostres fills.

1º QUART
Dominem duran tot el partit creant moltes ocasions de gol, els defenses del Sant Jaume aguanten molt bé i en un contraatac molt rapit  en un parell de passes aconsegueixen marcar, acaben el quart 0-1. Destacarem la gran actuació de Roc en la defensa.
2º QUART
Seguim dominant i creant ocasions de gol, Alfonso aprofitant un descuit de la defensa aconsegueix batre el porter. 1-0 “empats a quarts que emocionant.
3º QUART
Adrià ja a calentat i supera a la defensa i obre el marcador. El Sant Jaume en un clar fora de joc iguala el marcador. Pep en un contraatac rapidíssim supera al porter, quina definició col·loca la pilota a ras de pal. Adrià i Alfons es molesten entre ells i es precipiten en algunes  jugades de gol. Acabem el quart  2-1.

4º QUART
Últim quart passada d’Àlex Montaner. a Adrià que remata i puja l'1-0 al marcador. Passada de LLuc a Pep que torna a marcar. Àlex Querol marca el últim gol del quart (en fora de joc no assenyalat pel arbitre ).
Tots els pares dels dos equips molts contents de tornar a acudir als partits de competició.

Mentres els xiquets es dutxen, Ramon Querol amb la presencia del director tècnic Juanjo Serrano organitzen una reunió de pares i comenten:

• 1º els xiquets avanç de l’entrenament no tenen que menjar cap entrepà sinó una peça de fruita que es mes fàcil de digerir, l’entrepà es podrà consumir desprès de l’entrenament.
  • 2º l’ escola subministrarà l’ aigua al' entrenament i partits si algú vol portar-se l’ aigua de casa que la porti.
  • 3º Puntualitat als entrenaments i convocatòria de partits sobre tot si juguem a fora.
  • 4º Tindrem duran tot l’ any a 2 pre-benjamins de reforç en considerar la plantilla massa curta i ressalta que tots els jugadors jugaran en cada partit un mínim de 24 minuts (2 quarts).
  • 5º Demana màxima atenció als entrenaments, això no es una guarderia, es una escola i els xiquets venen a aprendre a jugar a futbol. La filosofia de l’entrenador es jugar bé a futbol deixant en un segon pla el guanyar o perdre un partit.